Kakaové máslo - pelety 100 g Karel Hadek
Používá se při vyrobě kvalitních čokolád, vyborné je i na smažení, opékání a pečení
"Rostlinné ""máslo"" kakaové vůně" Kakaové máslo má poměrně široké využití v kuchyni. Používá se při vyrobě kvalitních čokolád. Vyborné je i na smažení, opékání a pečení. Výhodou je, že nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí. Je mimořádné pro bohaty obsah vitamínu E a množství antioxidantů.
Fyzikální vlastnosti: světle žlutá hmota s typickou vůní kakaa
Bod tání: cca +33°C
Základní obsahové složky: mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina stearová (C18:0) cca 33 %, palmitová (C16:0) cca 25 %, olejová (C18:1) cca 32 %; stopové množství aminokyselin způsobuje, že toto máslo není náchylné ke žluknutí
Kakaové máslo námi nabízené má formu peciček. Zahřátím kterékoli formy kakaového másla docílíme jeho rozpuštění.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné oleje a másla |
---|---|
Distribuce: | EU |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.