Mandlový olej lisovaný za tepla Karel Hadek

1 hodnocení
Značka: Karel Hadek

Mandlovy olej je vhodny především pro přípravu salátů, dresinků a pro zjemnění jídel, za tepla lisovaný je vhodný i pro tepelnou úpravu.

Varianta:
Dostupnost Skladem Skladem Zvolte variantu
345 Kč 594 Kč od 345 Kč
Mandlový olej lisovaný za tepla Karel Hadek
1 hodnocení
Značka: Karel Hadek
5,0 1 hodnocení
Mandlovy olej je vhodny především pro přípravu salátů, dresinků a pro zjemnění jídel, za tepla lisovaný je vhodný i pro tepelnou úpravu. Díky lehce mandlové chuti je používaný také do sladkych jídel a ovocnych salátů. Oproti ostatním olejům je hodně syty, stačí ho používat v menším množství.

INCI: Prunus amygdalus Dulcis Oil
Fyzikální vlastnosti: světle žlutá olejovitá kapalina, téměř bez vůně
Bod tuhnutí: cca –18 °C
Relativní hustota: při 20 °C cca 0,913 g/cm3
Základní obsahové složky: mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina olejová (C18:1) cca 71 %, linolová (C18:2) cca 21 % a palmitová (C16:0) cca 6 %; vitamíny A a E, lecitin

Použití

Dle vlastního uvážení přidáváme do salátů, zálivek i hotových pokrmů nebo využijeme při smažení a jiné tepelné úpravě pokrmů.

Skladování

Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Varování

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře, nebo na našem Blogu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Péče o zdraví a imunitu, doplňky stravy
Distribuce: EU
Varianta: MANDLOVÝ OLEJ lisovaný za tepla 100 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: