Olej z jader andské růže lzs Karel Hadek
Olej určeny pro studenou kuchyni, do zeleninovych nebo ovocnych salátů
Olej pro studenou kuchyni s obsahem přirozených antioxidantů Olej určeny pro studenou kuchyni, do zeleninovych nebo ovocnych salátů. Vzhledem k množství nenasycenych mastnych kyselin je však vhodnější využít jej jako potravinovy doplněk, než jako potravinovy olej. Je bohaty na antioxidanty, vitamíny A, C a E.
Fyzikální vlastnosti světle žlutá olejovitá kapalina téměř bez vůně
Relativní hustota: při 20 °C cca 0,930 g/cm3
Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny - kyselina olejová (C18:1) cca 15 %, linolová (C18:2) cca 43 % a linolenová (C18:3) cca 35 %, jakož i další mastné kyseliny až do 5 %.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné oleje a másla |
---|---|
Distribuce: | EU |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.