Olej z pražených vlašských ořechů pra Karel Hadek
Olej s výraznou ořechovou vůní vhodný k přípravě salátů, dezertů, na obilné kaše a do těstovin
Olej s výraznou vůní ořechů pro ozvláštnění pokrmů Olej je vhodny k přípravě salátů, na obilné kaše a do těstovin. Dodáte jím krásnou ořechovou vůni dezertům - třeba bábovce. Má široké využití v orientální kuchyni. Byvá používán i jako osvědčeny potravinovy doplněk při řadě zdravotních potíží.
Fyzikální vlastnosti: světle žlutá až sytě žlutá olejovitá kapalina s typickou příjemnou ořechovitou vůní
Relativní hustota: při 20 °C cca 0,924 g/m3
Základní obsahové složky: mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 60 %, olejová (C18:1) cca 19 %, linoleová (C18:3) cca 13 %, palmitová (C16:0) cca 7 %; vitamíny E a A, lecitin
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné oleje a másla |
---|---|
Distribuce: | EU |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.