Olej z vlašských ořechů lzs Karel Hadek
Za studena lisovaný olej ořechové chuti pro orientální studenou kuchyni
Za studena lisovaný olej ořechové chuti pro studenou kuchyni Olej je vhodny pouze do studené kuchyně k přípravě salátů, na obilné kaše a do těstovin. Má široké využití v orientální kuchyni. Olej za studena lisovany by se neměl tepelně upravovat. Byvá používán i jako osvědčeny potravinovy doplněk při řadě zdravotních potíží.
Fyzikální vlastnosti: světle žlutá až sytě žlutá olejovitá kapalina s typickou příjemnou ořechovou vůní
Relativní hustota: při 20 °C cca 0,923 g/m3
Základní obsahové složky: mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 60 %, olejová (C18:1) cca 19 %, linoleová (C18:3) cca 13 %, palmitová (C16:0) cca 7 %; vitamíny E a A, lecitin
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné oleje a másla |
---|---|
Distribuce: | EU |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.