Olivový rostlinný olej lzs 11 Karel Hadek
Olivový olej byvá doporučován pro přípravu salátů, k dochucení pokrmů, do zálivek
Za studena lisovaný olej typické chuti pro studenou kuchyni Olivový olej byvá doporučován pro přípravu salátů, k dochucení pokrmů, do zálivek. Má typickou chuť i vůni, která vám bude připomínat dovolenou u Středozemního moře.
Fyzikální vlastnosti: sytá, žlutozelená olejovitá kapalina se silnou, typicky olivovou vůní
Bod tuhnutí: cca -10 °C
Relativní hustota: při 20 °C cca 0,913 g/cm3
Základní obsahové složky: mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina olejová (C18:1) cca 77 %, palmitová (C16:0) cca 10 %, linolová (C18:2) cca 6 % a linolenová (C18:3) cca 1 %; vitamíny, lecitin, chlorofyl
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rostlinné oleje a másla |
---|---|
Distribuce: | EU |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.